4 september 2021
16:00

Mälarhöjdens IK Fotboll 1

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Mälarhöjdens IK Fotboll 1

Dags för höstsäsongens först match och truppen som såg urstark ut dagen innan tunnades ut under förmiddagen pga sjukdom. Vi blev dock 12 spelare till slut och startar matchen på ett mycket bra sätt. Fint spel utmed kanterna och bra koll på motståndarna i defensiven. 1-0 kommer påpassligt av Sophia när vi pressar högt upp och när Ella även gör 2-0 på hörna från Nellie, efter en perfekt utförd variant, känns ledningen i halvtid både rättvis och klar. Vi visste dock från förra mötet att motståndarna är passningsskickliga och de får större utrymme för det i andra halvlek samtidigt som vi allt mer sällan tar chansen att etablera vårt spel utan istället har bråttom i djupled. 2-1 kommer ca en kvart in i andra halvlek men trots att motståndarna stundtals har stort bollinnehav håller vi dem borta från de farliga chanserna och tar en stabil 2-1 seger.
Extremt imponerad av alla 12 spelare idag som verkligen pelade och kämpade som ett lag matchen igenom och det märktes att alla givit 100% ute på plan när slutsignalen löd. Skön seger. Grymma tjejer!